Az Évgyőztes – 2018. cím elnyerésének feltételei

 

 1.   A Hungária Komondor Klub Tenyésztési Tanácsa a kiállítói kedv növelésének elősegítésére, a legsikeresebb egyedek elismerésére és a tenyésztési, kiállítási színvonal emelésének céljából meghirdeti az Évgyőztes 2018. díjat.

 2.   Az Évgyőztes 2018. díjat kaphatja korosztályonként ( fiatal és felnőtt) és nemenként az a komondor, amely legtöbb pontot kapja a pályázati kiírásban ismertetett pontozási rendszer alapján. A fiatal korosztályos Évgyőztes 2018. kategóriába csak a fiatal osztályban, a felnőtt korosztályos Évgyőztes 2018. kategóriába csak a növendék, nyílt, champion, veterán osztályban 2018. évben elért eredmények számítanak bele. Ugyanazzal a kutyával lehetséges pályázni mind a két korosztályban, amennyiben az adott kutya 2018. évben rendelkezik az adott korosztályhoz szükséges kiállítási osztályban szerzett eredménnyel. A korosztályokba pályázni külön pályázati lapon, a korosztály megjelölésével lehet.

 3.   A pályázáshoz szükséges minimum feltételek a következők: a pályázó komondor tulajdonosa érvényes Hungária Komondor Klub tagsággal rendelkezik, a pályázó komondornak a három fő klubrendezvény (Klubkiállítás, Komondor Fesztivál, Speciális CAC Kiállítás) közül kettőn pontot kell szereznie.

 4.   Pályázni az adott évben elért korlátlan számú kiállítási eredménnyel lehet, de a külföldi kiállításon elért pontok száma nem haladhatja meg a Magyarországon elért pontok számát, nem számít külföldi kiállításnak az Európa- és Világkiállítás. A kiállításon elért eredmények pontértékeit a ‘A klub/Pályázatok’ menüpont alatt található pontszámítási táblázatok tartalmazzák.

 5.   A korosztályonként (fiatal és felnőtt) és nemenkénti első helyezettek serleg vagy egyéb értékes tárgy jutalomban, a 2., 3., és 4. helyezettek oklevéldíjazásban részesülnek.

 6.   Pályázni a ‘A klub/Pályázatok’ menüpont alatt található pályázati lapon lehet.
  A pályázat benyújtási határideje: 2018. december 31.
  Benyújtandó az alábbi címre:
  Kaprancai Erzsébet, 2364 Ócsa, Őrház u. 2/a
  e-mail: kaproncai67@gmail.com
  Telefon: +36 30 305 7203


 7.   Az Évgyőztes 2018. címet elnyert komondorok fényképei és adatai megjelenek a 2019. évi Komondor Magazinban!
Monoki Szabolcs
Tenyésztési Tanács Elnöke
Udvardiné Lukács Ilona
Elnök