Tisztelt Klubtagunk!       

A Hungária Komondor Klub Taggyűlését 2018. november 17-én tartjuk 15.30 órai kezdettel, melyre tisztelettel meghívjuk!  Helyszín: Ócsa, Bajor Söröző Étterem, Hősök tere 1.

Amennyiben az első időpontban a Taggyűlés nem lesz határozatképes, úgy azt 16.00 órakor a megjelentek létszámától függetlenül megtartjuk.

 

Napirendi pontok:

 1./ Jegyzőkönyv vezető és hitelesítők megválasztása.

2./ Döntés a  Tenyésztési Tanács további működéséről.

3./ A 2019. márciusi Taggyűlésre Jelölő Bizottság megválasztása.

4./ Tájékoztató  a 2018-ban elnyert támogatásokkal kapcsolatban.

5./ Egyebek

 

A Hungária Komondor Klub honlapja megújult. Kérjük, hogy amennyiben adataiban változás történt, szíveskedjék a klub titkára felé jelezni!

A Taggyűlést élőzenés klubvacsorával zárjuk, melyre meghívjuk Önt és partnerét. Részvételi szándékát kérjük, jelezze a fenti telefonszámon, vagy a fenti e-mail címen 2018. november 10-ig, jelezze továbbá, hogy hány fővel kíván részt venni a vacsorán!

Költségkímélés miatt levelünkhöz mellékeljük a jövő évi tagdíjfizetési csekket. A tagdíj összege 9000.- Ft, a Szövetségi kártya díja 3000.- Ft.

Kérjük, hogy a Klub-Sztár, Babérkoszorús Klub-Sztár, Évgyőztes pályázatokat 2018. december 31-ig a klub titkárának, Kaprancai Erzsébetnek a kaproncai67@gmail.com címre  eljuttatni szíveskedjék.

Mivel a Komondor Magazin az elnyert támogatás miatt a szokásosnál előbb jelenik meg, a később beérkezett pályázatokat nem tudjuk elfogadni. Kérjük továbbá, hogy amennyiben a kiadványhoz anyagot, fényképeket, szeretne leadni, az adott határidőig a klub székhelyének fenti elérhetőségén: icakomondor@gmail.com címre szíveskedjék megküldeni!

Megjelenésére feltétlenül számítunk!

 

Sporttársi üdvözlettel a Vezetőség nevében:

Udvardiné Lukács Ilona

elnök

 


 

Kedves Komondorosok!

A Hungária Komondor Klub tenyészszemlét rendez 2018. október 27-én, Vecsésen.
Bíró: Udvardiné Lukács Ilona
Helyszín: Vecsés, Dobrovitz Lovasfarm
A tenyészszemle kezdési időpontja: 10 óra

Jelentkezési határidő: 2018. október 24.!
Jelentkezés a kaproncai67@gmail.com e-mail címen, a kutya törzskönyvének jó minőségű, kétoldalas másolatával.